Neti potten instruktioner - Hur man använder den med vattenlösning receptet

neti pot
neti pot
Om du är en av de miljontals patienter som kämpar med sinus problem, förstår du hur obehagligt ansikte obehag, blockerade nasala vägar och dålig andedräkt kan vara. I sitt sökande efter botemedel, har en hel del sinus patienter använde nasal koksaltlösning bevattning, en behandling som använder sig av ett salt och vatten botemedel för att spola ut de nasala vägar. Även om några tekniker för nasal bevattning finns, förmodligen den mest använda är Neti potten, en keramisk kruka som liknar en korsning mellan en liten tekanna och små genie lampa. Rengöring av nasala området med koksaltlösning är ett hundra år gammal teknik som hjälper sinus och nasal sundhet. Nasal sköljning med en neti pot rekommenderas av vårdpersonal för människor som är drabbade av många sinus och nasal problem.

Gör Neti potten grundligt jobb?


Öron, näsa och hals läkare rekommenderar nasal bevattning med en neti pot eller kanske någon annan teknik för sina patienter som har gått igenom sinus kirurgisk behandling, för att eliminera skorpbildning i de nasala vägar och dålig andedräkt enligt åtgärda mark. Många patienter med sinus symtom från allergiska reaktioner och irriterande miljö har också börjat att ofta använda Neti potten eller några andra nasala produkter bevattning, säger att dessa typer av verktyg avlasta, och ansikte obehag och tryck. Studier backar upp dessa typer av uttalanden, upptäcker att nasal bevattning kan vara ett enkelt sätt att minska sinus problem när de sätts att använda tillsammans med vanliga sinus-lösningar. För många patienter kan nasal bevattning ge lindring av sinus problem utan att använda receptbelagda läkemedel.
Exakt hur Neti potten fungerar


Den enkla beskrivning av hur Neti potten funktioner är det faktum att det tunnar slem och hjälpa spola det ur de nasala vägar. En mer medicinsk beskrivning för hur Neti potten verk är relaterad till lite, hår liknar vävnad som kallas flimmerhår som kantar inom nasala och sinus hålrum. Dessa flimmerhår våg framåt och bakåt för att tvinga slem möjligen på baksidan av halsen på plats kan det intas, eller ens till den nasala området att blåsas ut. Saltlösning kommer att förbättra hastigheten och förbättra hanteringen av flimmerhåren så att de kan betydligt bättre ta bort de saker som utlöser allergier samt andra irriterande ämnen som resulterar i sinus problem.
Neti potten instruktioner - Hur man använder en Neti potten och Nati potten vattenlösning receptet

Köp färdigförpackade koksaltlösning skölja på lokala apotek, eller kanske göra en egen utnyttjar åtta uns. av uppvärmt vatten och en fjärdedel av tesked icke iodized salt. Blanda botemedlet saltvatten ordentligt och lägg den i Neti potten. Kontrollera vattnet warmness innan användning av rättsmedel, inriktning ljummet. Mycket hett vatten kan lätt bränna upp känsliga nasala vägar, och frysa vatten kommer att känna sig obehaglig.

Stå över en diskbänk, vrida huvudet åt höger eller vänster sida. Sätt i Neti potten pipen in i den övre näsborren, och efter att gradvis Häll saltlösningen i näsans området. Andas från munhålan, tuck hakan försiktigt och lugna ner. Genom att använda tyngdkraften, är botemedlet kommer att strömma hela din näshålan och efter det bort från den nedre näsborren bär med sig en blandning av slem, smuts och damm, pollen och andra irriterande ämnen. En del av saltlösning kan träda i munhålan, men den större delen oftast kommer att flöda in i ena näsborren och ut genom andra. Shift sidor och därefter vattna motsatta näsborren.

Placera dig över diskbänken, vrida huvudet i sidled för att tillåta någon form av överblivna vatten att komma ut. Sätt ett toalettpapper försiktigt näsan och blås försiktigt för att bli av med oönskad slem och saltlösning botemedel. Du kanske måste snyta ett par gånger innan dina bihålor ser ut och känns tydligt.

Rengör Neti potten efter varje användning. Många diskmaskin säker, och andra har att vara handen städas upp. Se till att din nasal bevattning verktyg torkar helt mellan användningarna för att hålla sig borta från skadliga bakterier ansamlas i Poti nätet.

Utnyttja Neti potten efter behov, varje dag om du har en förkylning, eller kanske ett par gånger varje vecka för att ta itu med kronisk bihåleinflammation och allergiska reaktioner.


Fördelar med Neti potten behandling



Under denna processen att spola ut näshålan, eliminerar lösningen virus, skadliga bakterier, partiklar allergener och smuts och damm som sedimenterar ner hela dagen i din nasal vägar. Det har redan verifierats av experter att blandningen av saltvatten och bakpulver kommer att flytta slem bort från näsans området snabbare och öppnar sinus vägar och det är mycket användbart för friska näsan process. Rengöring av insidan av din nasal område med saltvatten hjälper luftrörelser. På grund av detta, andas du bättre och din känsla för smak visar förbättringar.

Hur ofta har du att använda Neti potten?



I experiment, patienter som lider av varje obehag dag sinus funnit befrielse från att använda Neti potten eller någon annan nasal bevattning metod på en daglig basis. Baserat på nya studier, patienter som lider av problem med bihålorna hitta befrielse från att använda Neti potten tre eller fyra gånger varje vecka.

Är Neti potten fara och kan Neti potten orsaka dödsfall



Studier har upptäckt att Neti potten allmänhet är riskfri. Omkring tio procent av typiska användare stöter lindriga negativa effekter, exempelvis nasal ömhet. Näsområdet blöder också kan äga rum, men de är ovanliga. Minskning av mängden salt i den korrigerande åtgärden, att minska frekvensen av Neti potten användning, och justering av värmetal av vattnet verkar minska negativa effekter. Städning av rättsmedel används i näsans området är naturligtvis av avgörande betydelse. Naegleri fowleri är en ovanlig amöba som kan existera i varmt inaktiva vatten. Om detta amöba hamnar i näsans området, kan den gå in i hjärnan där det kan ge en snabb dödlig bakterieinfektion. Detta bakteriell infektion är särskilt ovanligt, och kan utvecklas efter bad eller kanske dykning i dammar eller varma källor och vanligen mellan juli och september. Problem har nyligen dykt upp om nasal tvätt är ett alternativt sätt att ta in vatten som förorenats av Naegleri fowleri i näsans området.

Här är några extra, enkla steg du kan ta för att garantera din säkerhet varje gång du använder Neti potten.

Utnyttja buteljerat vatten, destillerat vatten eller kanske redan kokt vatten kyls till kroppstemperatur före att använda vattnet i Neti potten.

Se till att den förblir ren. Helt ren Neti potten med varmt vatten tillsammans med ett antibakteriellt rengöringsmedel efter varje användning. För att undvika kontaminering, är det viktigt att du riktigt se efter din nasal bevattning enhet. Antingen rengöra enheten försiktigt manuellt, eller kanske placera den i diskmaskin om det är diskmaskin säker.

Under inga omständigheter använda sig av vatten från duschen eller kran, eftersom om kanske att vatten används för nasal bevattning, resulterar det i hälsoproblem.



Att lära sig att använda sig av en Neti potten på ett lämpligt sätt, fast du säkerheten i behandlingen och goda resultat.

Waterpik vatten Flosser - Tips för att använda vatten plocka oral irrigator

waterpik
waterpik

Vad är Waterpik


Det finns många metoder för att behålla dina tänder friska och ditt leende vacker. De mest kända metoderna är genom att borsta och även tandtråd din tandemaljen, vilket gör användningen av munvatten, och besöker din tandläkare regelbundet. Det finns dock ytterligare en produkt som du ska använda som kommer att gynna din mun avsevärt. Det är känt som en oral SKÖLJKANNA, eller vatten flosser, och det fungerar mycket mer noggrant än typiska tand floss. En oral SKÖLJKANNA även känd som en dental vattenstråle eller vatten plocka är ett hem tandvård verktyg som använder sig av ett flöde av pulserande vatten för att minska tand plack och matpartiklar mellan tandemaljen och under den parodontala linjen och höja gingival healthiness.


Waterpik förhindrar anaeroba bakteriers förmåga att hålla tanden området rotytan, innan de uppnår en kritisk massa, vilket innebär start av parodontala tillstånd, gingivit, och dålig andedräkt. Den Waterpik erbjuder förbättrad eliminering av tandsten och bakteriella partiklar. Den Waterpik sysselsätter teknisk innovation för att ta bort tand plack, tandsten och bakteriella smutsen tänderna emalj och ut från under den parodontala linjen. För närvarande inget annat verktyg kan göra detta.

Här är en grundläggande beskrivning om hur waterpik erbjuder den optimala graden av munhygien. Eftersom många av de skadliga bakterierna utför sitt skumma arbete under den parodontala linje, skulle den enda lösningen för att behandla orsaken till problemet vara att träda in i omgivningen. Dessa typer av anaeroba bakterier, som är närstående dem som leder till dålig andedräkt, kan utan problem komma under parodontala linjen och mellan tandemaljen som kan leda till parodontala tillstånd och tandköttsinflammation. Så snart de är där, de börjar att replikera snabbt och kommer omedelbart att producera tand plack i närvaro av alla typer av socker, liksom andra typer av måltider, vanligen proteiner i mejeriprodukter livsmedel, kött och så vidare. De svavelföreningar som de skapar har en kemisk effekt på den parodontala vävnaden som tillåter det att bli porös och tillåter några andra skadliga gifter att komma under tandköttet. Så snart dessa föroreningar tränger in i detta område, enligt avhjälpa mark de börjar förorsaka gingivit, periodontal tillstånd, ben minskning, lösa tänder, och slutligen förlust av tanden. Denna nedbrytande progression kan undvikas genom användning av Waterpik.

Även patienter med tandvård, till exempel hängslen, mini tandimplantat och broar, kan bero på rengöring kompetens Waterpik. Sin egen tungskrapa tips hjälper likaledes fräscha upp din andedräkt genom att eliminera skadliga bakterier från tungan. Bli av skadliga bakterier från platser som tandborstning och tandtråd strängen inte kan komma till ett strålande leende.

8 tips för att använda din Waterpik



För dem som har en känslig tand för kyla, fylla vattentanken på Waterpik med uppvärmt vatten

Några individer kan finna det en börda att behöva stoppa i mitten av rengöring för att fylla på vattentanken men proceduren är faktiskt snabbt och enkelt. Fyll upp ytterligare en kopp med vatten, så att du kan fylla på vattentanken enkelt om du kör innan du avslutar ditt vatten tandtråd. Se till att hålla sig borta från att röra tätning för att förhindra läckage så att tanken går tätt. Det är verkligen inte tar för mycket vatten för att fylla upp denna vattentank.

Munvatten kan sättas in i tanken, antingen med eller utan vatten. Var säker på att du kör dricksvatten hela tanken efter att ha arbetat med munvatten för att ta bort klibbiga rester.

Börja med en låg inställning, och sedan gå upp efter ett tag. Det kommer att gradvis skärpa tandköttet, och minska eventuell blödning på grund av alltför vattentryck. En är den svagaste och tio är den mest kraftfulla, skulle jag rekommendera att välja 03:57 till att börja med och öka styrkan när du får mer mod. Trycket ratten är noggrann och känslig, och jag älskar den roterbara spin skåran på pik.

Tvätta alla tips med varmt vatten efter användning, och även hålla locket öppnar upp på tanken att lufttorka. Du kan också torkat upp insidan av tanken med en liten handduk. Detta kommer att minska skadliga bakterier utvecklar inne i tanken.

Det är viktigt att placera Waterpik på en säker plats där översvämningar kan vara ett mindre problem eller töm vattenbehållaren när den inte används.

Hoppa inte att borsta tänderna. Den Waterpik innefattar en tandborste dricks. Känn dig fri att använda det med eller kanske utan tandkräm. Tandborsten spets användes identiskt sätt som en manuell tandborste. Den stora förbättringen är att vattnet kommer via spetsen samtidigt när du borstar tänderna. Jag faktiskt inte gör användning av tandborsten spets, eftersom jag upptäcker den flod av vatten genom borstning. Å andra sidan, om du lär dig metoden, kan det minska den extra steget att tvätta efter tandborstning. Oavsett vilken du använder, se till att du borsta din tandemaljen minst två gånger varje dag.

Om du har några kvarvarande vatten i tanken när du är klar, använda den för att rengöra runt diskbänken!


Fram till nu är det mitt tandkött och tandemaljen har dragit nytta av investeringen i Waterpik. Denna produkt är tillförlitlig och kan pågå i många år om du se till att det stannar på ett bra ställe borta från potentiella faktorer för framtida olyckor. En otrolig investering i munvård.

Hur man kan stoppa, förebygga och bota dålig morgon andedräkt

morning breath
morning breath
Morgon andetag påverkar nästan alla. Även om det är uppskattat att så mycket som en tredjedel av befolkningen påverkas av kronisk dålig andedräkt under dagen, är det alarmerande verklighet om morgonen andetag det faktum att praktiskt taget ingen undgår sitt grepp, med den påverkar nästan hela den mänskliga befolkningen. I detta inlägg jag planerar att informera dig om orsakerna bakom morgonen andetag så att du kan ha en god kunskap, och jag är dessutom planerar att ge ett botemedel.

De fyra främsta orsakerna till morgonen andetag


Din saliv rörelse minskar eller till och med sluta kan vara skäl för morgonen andetag



Vilket innebär att det finns en minskad mängd eliminering av bakterier, lite syre i munhålan, och mycket mindre tunga aktivitet. De är alla indikatorer anaerob skadliga bakterier att börja reproducera. Under en enda natt sover är det möjligt att producera flera generationer av helt nya skadliga bakterier. Dessa typer av skadliga bakterier kommer att konsumera proteiner i beläggningarna ligger på tungan, tandköttet och munhålan och släppa ut avfallet biprodukter, så kallade flyktiga svavelföreningar.
Slem i nasal regionen tjocknar är en orsak till morgonen andetag


Som en följd av brist på saliv när du sover, kan det slem du genererar bo på baksidan av halsen precis bakom gag reflex. Denna region är mycket svårt att rengöra. Detta slem är rik på proteiner och de skadliga bakterier som utvecklar inne i slemhinnor använda det som ett livsmedelsförsörjning, som producerar massor av flyktiga svavelföreningar.

Tungan sjunker till baksidan av halsen är ett skäl bakom morgonen andetag



Varje gång du sover tungan luckrar upp i munhålan och droppar på baksidan av halsen. Denna rörelse tillåter tungan att koloniseras av de skadliga bakterierna utvecklar i halsen slem. Av denna anledning när du vaknar nästa dag, du inte bara har en otäck eller bitter smak och dålig andedräkt, men du kan dessutom upptäcka ett ytskikt på tungan. Detta skikt är i allmänhet gulaktigt eller vit baserat på dess brutalitet och mängden svavel närvarande.
Föda fastnat mellan tandemaljen är en orsak till morgonen andetag

Ytterligare ett skäl för morgon andedräkt är främst på grund av mat som fastnat mellan tänderna och även på tungan. Skadliga bakterier foder på matrester och skapa en obehaglig lukt som en restprodukt. Och när du komma ur sängen på morgonen kommer du att ha en blandning av maten smak i munhålan tillsammans med restprodukt från de bakterier som äter maten i munhålan.

Ytterligare resonemang om morgonen andetag:
  • Förkylningar
  • Röka cigaretter
  • Tidskrävande alkohol
  • Lämnar proteser i munhålan över natten


Många människor som vill bota sin kommunicera morgonen andetag med andra människor under morgontimmarna. Men du kanske inte ens behöver informeras om att du verkligen har dålig andedräkt varje morgon. Kanske den hemska smaken i munhålan kan vara tillräckligt för att uppmuntra till förändring. Den bästa delen baserad på botemedel mark är det faktum att genom att behandla din morgon andedräkt, dessutom du kommer att eliminera dess mest obehagliga effekter, till exempel att dålig smak i munhålan. Lösningen skulle vara att hitta ett sätt att stoppa generering av flyktiga svavelföreningar natten när du sover. En teknik kan vara att förbättra alstringen av saliv inom baksidan av halsen och munhålan över natten. Men detta är extremt svårt att utföra trots allt, du sover.

Just nu finns det inte så många, men det finns några lösningar som finns att arbetet med att åtgärda morgonen andetag omedelbart, vanligen genom att konsumera någon form av medicinering innan du bestämmer dig för att sova. Jag har upptäckt att detta är det mest effektiva och naturliga sätt att bota morgonen andetag. De flesta tenderar att tro att morgonen andetag är bara en vanlig del av det dagliga livet och att du helt enkelt borde klara av det. Men behandlingen är snabb, enkel och fungerar i trettio sekunder varje dag.

Använd SLS Free Tandkräm att stoppa kräfta sår eller sår i munnen

SLS Free Toothpaste
SLS Free Toothpaste
Kanske har du fått höra att du behöver använda en natriumlaurylsulfat fri tandkräm. Å andra sidan, kanske ni förstår inte varför det är viktigt. Fortsätt att läsa för att upptäcka exakt varför. Kräfta sår, även kallad munsår plåga finns i massor av människor runt om i världen. Dessa typer av små munsår kan göra vardagen outhärdlig något tidskrävande, dricka, prata, eller intag. Besvikelse börjar när din tandläkare eller läkare inte vet det bästa sättet att svara på dina frågor om alla dessa irriterande och ihållande sår.


Tråkigt nog, avslutar patienten upp producera sin egen kräfta öm tillstånd, genom att inte göra bruk av SLS fri tandkräm, och genom att använda natriumlaurylsulfat tandkräm som innehåller en komponent som har bekräftats vara ansluten till kräfta sår. Det är känt som natriumlaurylsulfat, och sätts i tandkräm samt några munvatten för att kunna producera skumning. Natriumlaurylsulfat kan också vara den viktigaste komponenten i håret schampo. Den hårda denna kemikalie har varit känt för att producera små skador på muntliga huden som linjer inom din munhålan, som efter att resultaten i kräfta sår.

Vad orsakar kräfta sår eller sår i munnen?


Den nyligen genomförda undersökningen visar att några kemiska föreningar orsaka utveckling av kräfta sår. En av dessa ingredienser är en sak som kan överraska intet ont anande patienter. Det är grundläggande tvål. Ja, men det är tvål inuti munhålan. För sluta någon gång de ledande läkemedelsföretagen har använt tvål, kemiskt kallas natriumlaurylsulfat att kunna producera en skummande ingrediens när patienten borstar deras tandemaljen. Skummet kommer inte att producera någon form av förmåner till tandkräm, men kommer att vilseleda konsumenten att tro att en skummande verksamhet är identisk med en rengöring verksamhet. Ett ytaktivt medel är ett kemiskt ämne som möjliggör andra molekyler kemiskt ämne för att komma närmare varandra. Å andra sidan, det finns massor av tensider som finns som inte tvål eller inte leder till munslemhinnan försämring, bidrar till kräfta öm utveckling.

Natriumlaurylsulfat i tandkräm


Tillsatsen natriumlaurylsulfat kan vara en orsak i kräfta öm utveckling. Natriumlaurylsulfat fungerar likadant som en tvättmedel. Det kan användas i laboratoriet som en membran destabilizer och även solubiliseringsmedel av proteiner. Natriumlaurylsulfat användes i tandkräm för att blanda olja och vatten konstruerade komponenter med varandra. Eftersom natriumlaurylsulfat kategoriseras som en tvål, ska du snabbt inse varför denna komponent kan orsaka uttorkning inuti munhålan för många människor. Den torrhet är bland många faktorer som kan orsaka dålig andedräkt eller dålig andedräkt. Tanken är att natriumlaurylsulfat kunde, i utsatta patienter, producera mindre skador eller membran skador på hudceller i munhålan. Detta tillsammans med skador eller åtgärder av den naturliga immuniteten kan resultera i kräfta öm utveckling.

Om du drabbas av återkommande kräfta sår, prova att byta till en natriumlaurylsulfat fri tandkräm. Saliv är hög i syre, och utan det, slutar munhålan upp att vara anaerob, skulle det vara ett idealiskt ekosystem för anaeroba bakterier, vilka genererar svavel som ett avfall. När dessa typer av bakterier upptäcker omgivningen där de har möjlighet att blomstra, mängden svavel i munhålan ökar, och baseras på botemedel mark som skapar dålig andedräkt och som leder till dålig smak. Eliminera användning av tandkrämer som innehåller natriumlaurylsulfat kan också låta dig avsluta detta tillstånd. Jag hoppas denna information har öppnat ögonen till verkligheten om en av de viktigaste komponenterna i din munhygien lösningar. Var medveten om, är den verkliga funktionen av natriumlaurylsulfat alltid att producera skumning aktivitet, för att hjälpa dig att tänka tandkrämen utför sin uppgift.

Behandla och förebygga tonsill stenar eller tonsilloliths orsakar av dålig andedräkt

tonsil stones
tonsil stones

Vad orsakar tonsill stenar


Tonsill stenar eller tonsilloliths kommer från en ansamling av svavel genererande bakterier och smuts som fastnar i tonsillerna. Denna smuts som skulle kunna bestå av slem från post nasal drip i baksidan av halsen, och ackumuleras i tonsill kryptor, lite divots eller fickor som dyker upp på utsidan av tonsillerna. Tonsiller är skapade från vävnad massa som innehåller lymfocyter, kroppens celler i ditt system som skyddar mot och motstå bakterieinfektioner. Det misstänks att tonsillerna spela en roll i den naturliga immuniteten eftersom de är utformade för att fungera liknande nät, fånga anländer bakterier och föroreningar virus som rör sig över hela halsen.

Var tonsill stenar ifrån?


När denna smuts blandas med de flyktiga svavelföreningar som skapats av de anaeroba bakterier under ytan av tungan, tillsammans med tonsill stenar kommer också producera kronisk dålig andedräkt tillsammans med andra långlivade dålig andedräkt och även villkoren smak. Om du har några tonsiller då du inte kommer att ha tonsill stenar, förutom i individer med en historia av smärtsamma halsar. Trots detta innebär inte att du behöver för att stressa och få tonsillerna extraheras. När vi blir gamla, tonsilectomies blivit mer och mer allvarligt, men å andra sidan, även när du har dina tonsiller utrotas, ska du förmodligen fortfarande har dålig andedräkt. Saken är, svavel genererar bakterierna förökar under ytan av tungan, som råkar vara avgörande för utvecklingen av dessa tonsill stenar, är oftast de typiskt kandidater att orsaka dålig andedräkt. Lyckligtvis tar bort tonsill stenar är inte alltför utmanande.
Tonsill stenar symtom:
  • Smärtsam halsen.
  • Vit skräp.
  • Problem med att konsumera livsmedel.
  • Ear ömhet.
  • Tonsill inflammation.

I händelse av att en tonsill sten och halsfluss dyker upp tillsammans, kan det vara svårt att bedöma om det obehag i halsen är ett resultat av din bakterieinfektion eller kanske tonsill sten. Förekomsten av en tonsill sten på egen hand, men kan orsaka någon att uppleva obehag eller irritation på den plats som är placerad. Många tonsill stenar är märkbar på baksidan av halsen som en svullnad av hård vit färgat material. Det är inte varje gång situationen. Ofta de kan döljas i veck i tonsillerna. I dessa situationer kan de vara endast detekteras med hjälp av datortomografi eller kanske magnetisk resonanstomografi. Baserat på positionen eller dimensionerna hos tonsill sten, kan det vara svårt eller obehagligt att konsumera livsmedel eller-vätska. Tonsill stenar kan utvecklas var som helst i tonsill. Som en följd av ömsesidiga nervbanor, kan de orsaka en patient att känna obehag i örat, trots att stenen i sig inte når örat.
Kan tonsill stenar kan förebyggas?

Det är möjligt att förhindra tonsill stenar från att utvecklas på flera sätt. Följande faktorer är avgörande både i förebyggande och i allround hand om din munhåla och svalg:
  • Utför en god munhygien.
  • Förbrukar mycket dricksvatten.
  • Håll dig borta från söta drycker.
  • Rådgör med din tandläkare regelbundet.


God munhygien enligt åtgärda mark är utgångspunkten i förebyggande på grund av att oönskade måltider partiklar som inte elimineras regelbundet leda till utveckling av tonsilloliths. Om du regelbundet tvätta din munhåla och svalg med dricksvatten under dagen, kommer ni att tvätta ned måltider föroreningar och partiklar som kan bilda tonsill stenar. När du konsumerar läsk, sockrade vätskor plats insättning på tonsillerna, som ofta, producera bra fundament för tonsill stenar. En regelbunden expert rengöring är viktigt, är din tandläkare kommer att ytterligare ta en titt på din munhåla och svalg, och kommer troligen att märka början av tonsilloliths.
Tonsill stenar behandling:
  • Inte någon behandling.
  • I ditt eget hem borttagning.
  • Saltvatten gargles.
  • Läkemedel.
  • Kirurgiskt avlägsnande.


En hel del av tonsill stenar, speciellt slag som inte har några symptom, inte kräver någon särskild behandling. Många människor väljer att få bort tonsill stenar hemma med hjälp av hackor eller kanske kompresser. Gurgling med uppvärmd, salt dricksvatten kan hjälpa till att lindra smärtan av halsfluss, som ofta kommer med tonsill stenar. Många olika antibiotika används ofta för att behandla tonsill stenar. Även om de kan vara till nytta för många patienter, kan de bota inte det grundläggande problemet som orsakar tonsilloliths. Dessutom kan antibiotika ha oönskade effekter. Om tonsill stenar är extremt massiva och symptomatisk, kan det vara nödvändigt för en läkare att ta bort dem. I vissa situationer är en kirurg kan utföra denna ganska enkel operation genom att använda en lokal bedövningsmedlet. Ta bort tonsill stenar genom att använda en naturlig bomullstuss och uppvärmt dricksvatten. Denna metod är idealisk för större tonsill stenar som inte är svår att upptäcka och hantera. Om din kräkreflex inte kommer att låta dig ta bort tonsill stenar med en svabb, orala bevattningsprodukter är en alternativ fantastisk enhet för extraktion. Utnyttja uppvärmt dricksvatten för att avlägsna bort tonsill stenar.

Dålig andedräkt behandling eller botemedel för dålig andedräkt

halitosis treatment
halitosis treatment

Några unika fakta om dålig andedräkt behandling:


Förutom typiska tand svårigheter, är dålig andedräkt känd som en av de största orsakerna till varför patienter söker tandvård lösningar och dålig andedräkt behandling eller botemedel för dålig andedräkt. Detta problem kan kategoriseras i två huvudklasser, övergående och ihållande. Precis som namnet antyder, är den ihållande typ av dålig andedräkt mycket allvarligare än den övergående typen som försvinner efter rutiner för t.ex. borsta tänderna, konsumera vissa livsmedel eller kanske utnyttjar munvatten. Möjligen har du upptäckt att dålig andedräkt är praktiskt taget alltid närvarande när du komma ur sängen. Så, är orsaken till detta det faktum att hela sängen tid, är munhålan mestadels inte aktiv och knappast någon syre kommer in i munhålan i motsats till i dagtid när massor av tala, tidskrävande och dricka görs.


Tyvärr, för lika lätt som den är att få dålig andedräkt, bota det kan vara mycket mer komplex. För många människor, med hjälp av en tandborste, tandtråd och munvatten oftare för att ta bort tand plack, den praktiskt taget osynlig film av skadliga bakterier som spelar en roll i dålig andedräkt, kommer att göra jobbet. För andra människor, en expert tandvård djuprengöring att ta bort fastnat på tandsten, som är härdad tand plack, kommer att krävas. Andra människor fortfarande kommer att få reda på att karies och parodontala tillstånd är källan till deras dåliga andedräkt villkor. Dålig andedräkt kommer från anaerob svavel genererar skadliga bakterier, återgivning under ytan området på tungan, och också ofta i halsen och tonsiller. För att bekämpa de anaerober som resulterar i dålig andedräkt, vi var tvungna att lägga till deras orala ekosystemet en extremt kraftfull, men stabil typ av syresättning förening.

Tandborste botar dålig andedräkt


Din egen munhålan har miljontals bakterier. Egentligen finns det möjligen mycket mer bakterier koloniserade i munhålan än du kommer att upptäcka celler i hela kroppen. Av de cirka sju hundra typer av bakterier som växer i munhålan, har experter identifierat och analyserat knappt femtio procent, vilket gör det svårt att veta exakt hur man kan bekämpa den luktar att många dessa bakterier avger som en biprodukt när de bryter ner sina mat. Det bästa skyddet och dålig andedräkt behandling skulle vara att borsta din tandemaljen noga minst två gånger varje dag, och tandtråd en gång varje dag. Detta kommer att hjälpa till att ta bort de måltider som fastnat mellan tänderna, och även de måltider fastnat i den parodontala linjen. Annars skulle dessa två orter erbjuder reproducerande grund för skadliga bakterier. Om främmande ämnen i livsmedel stannar på att dröja, är dålig andedräkt oundvikligt.

Skrapning yta tungan är dålig andedräkt behandling


Den slipande ytan av tungan är en oas för en eventuell otäck illaluktande blandning av livlösa celler, måltider partiklar, bakterier tillsammans med biprodukterna från bakteriell konsumtion, element som alla leder till mindre än ren andedräkt. Kom ihåg att skrubba borsta tungan med tandborsten när du borstar tandemaljen. Och även, för en mycket effektivare skrubbning, använda sig av en tunga renare. Denna praktiska produkt skapades för att skrapa ytan av tungan och eliminera lukt orsakar partiklar från sin egen yta. Tvätta din munhålan med vanligt vatten efter konsumerar det. Detta kommer att hjälpa till att återställa balansen i den orala kaviteter pH-nivå och det är bra botemedel mot dålig andedräkt. Tvättning med dricksvatten är också effektivt efter att ha ätit en måltid, oavsett vad du har förbrukat. Svischar dricksvattnet runt kan hjälpa till att ta bort de flesta måltiderna föroreningar kvar i munhålan efter en god måltid och stoppa dålig andedräkt.


Du har inte förbrukat vitlök i ett halvår, har du kastat ut sura drycker och du avsluta varje måltid genom att konsumera en apple snarare än en söt behandla. Men du fortsätter att ha dålig andedräkt, och även att du fortsätter att fråga dig själv vad du ska göra om det läser andra ämnen på den här webbplatsen. Tyvärr, förmodligen den mest typiska orsakerna ihållande dålig andedräkt baserat på gottgörelse mark kan vara en av de ignorerade mest: för lite regelbundet planerade utnämningar till din tandläkare. Experten djupa dental rengöring metod inte bara eliminerar tandsten från tandemaljen, vilket i fall han försummas möjligen kan leda till tandköttsinflammation, men det kan också hitta någon form av inflammerade områden som kräver behandling.

Dålig andedräkt Detector, tekniker för etablering av dålig andedräkt

bad breath detector
bad breath detector

Hur kan du inser att du har dålig andedräkt?


Det är detta tvivel som gör oss ofta tänka på om vi luktar ren eller annat sätt. Att ha dålig andedräkt är orsaken till betydande stress och ångest som är inte är medvetna om. Det finns absolut ingen trevlig varelse med andra människor och inte har självförtroende att tala fritt, och ha ett gott skratt. Exakt hur kan du kontrollera din egen andedräkt? Bra fråga.


Det är faktiskt väldigt svårt att doften dina egna andetag genom samtidigt utandning och koppning händerna upp till näsan område och luktade. Den mänskliga kroppen är skapad på det sättet, att man inte kan känna din egen lukt genom att göra detta. Det är en process som kallas acklimatisering, och det är viktigt att se till att du kan lätt doft andra grejer bortsett från oss.

Några tekniker baserade på botemedel land med vilket du kan fastställa förekomsten av dålig andedräkt:


Rub ovanarean av tungan med en bit av bomullstyg gasväv och efter det doft som. Dessutom, om du observerar en gulaktig missfärgning på naturlig bomull, det är nog att det finns en mycket hög svavelväte bildas grad.

Den en metod för att testa om det täckande lagret på tungan leder till någon form av problem skulle vara att skrapa bort det med en tunga sked. Häng runt bara några sekunder för vätskor förångas efter det som du kan känna det. Om det yttre lagret är mycket mer än tolv timmar gamla du kommer att ha bakteriell härdsmälta inom det yttre skiktet därför du kommer att kunna mening. Individer med nasal drip ska också ha en beläggning på sin tunga, men om det lagret elimineras varje tolv timmar, i så fall utanför lagret inte kommer att lukt.

Slicka baksidan av handen. Låt den torkade ut för omkring femton sekunder varefter du kan lukta på den. Om du observerar en lukt, kanske du har en dålig andedräkt problem eftersom svavel salter från tungan placeras på baksidan av handen.

Skjut en bit av tand tandtråd mellan dina egna bakre tänderna, särskilt på platser som du kan få mat fastnat efter att lukta tanden tandtråd. Detta kan vara en illustration av graden av dofter andra människor möjligen kan känna.

Vid vissa måltider ändra din smak, kan det vara rätt signal att svavelföreningar har skapats. Detta inträffar vanligtvis efter att ha utnyttjat alkohol drivna munvatten, konsumera mejeriprodukter livsmedel, dricka alkohol, eller kanske efter konsumera sockrade livsmedel.

Ta ställning mot spegeln och därefter hålla tungan utanför så mycket som möjligt. Om du märker att det är mycket bak på tungan är vitaktig, kan det vara en indikation på att du faktiskt har dålig andedräkt.

Du kan begära ett yttrande från någon du kan lita på. Du kan be dem att inspektera andan ett par gånger varje dag eftersom dålig andedräkt förändras under dagen.

Söker kroppen gester från andra människor du pratar med är ett riktigt dåligt tecken på dålig andedräkt. Förslag är generellt: en individ gnugga sin näsa område när du talar, någon väg bort när du pratar med dem, eller kanske ett förslag av myntverk eller tuggummi. Denna strategi får inte tas som en indikation på en dålig andedräkt sjukdom, tills du har möjlighet att bekräfta frågan med en eller flera extra prov nämnde tidigare.

Halitosis Symtom på dålig andedräkt

halitosis symptoms
halitosis symptoms

Gör något av dessa typiska indikatorer på dålig andedräkt verkar bekant?


Dessa typer av tecken och symtom förekommer vanligen hos personer som klagar över dålig andedräkt eller råkar informeras om att de har kronisk dålig andedräkt.


 


  • Post nasal drip, allergiska reaktioner eller kanske slem.
  • Vitt skikt på tungan.
  • Din läkare feldiagnoser ditt tillstånd eller ännu värre ignorerar problemet.
  • Tung saliv eller ofta rensa halsen.
  • Vit rundade fläckar i tonsillerna.
  • Muntorrhet, morgon dålig andedräkt, eller kanske bränna tungan.
  • Friends erbjuder att ge dig tuggummi.
  • Många människor flyttar sina huvuden.
  • Brist på moral och förtroende.
  • Fruktansvärda smak efter öl, mejeriprodukter, koffeinhaltiga drycker, munvatten.
  • Knappast någon lättnad efter tandborstning och tandtråd tänderna.
  • Regelbunden bittra, elaka, eller metallisk smak.
  • Knappast någon hjälp om du skrapa tungan.

Dålig andedräkt lukt. Det är den typiska symptom på dålig andedräkt. Om din andedräkt har en doft du verkligen måste ta reda på avtryckaren och intensiteten av denna lukt. Till exempel kan dålig andedräkt kommer från halsen inte smelt av någon person bortsett från den drabbade individen. Det är för att halsen stängs av att inte tillåta dessa typer av lukter för att lämna via munhålan. Men när du andas ut, utandningsluften wafts över luftvägarna slemhinnor och även ackumulerar lite svavelföreningar som därefter överförs till den nasala området där den drabbade individen kan märka dem.

Dålig andedräkt har olika lukter


Andra former av dålig andedräkt lukt är bortskämda ägg från uppslutning av cystein. Detta härrör typiskt från den främre delen av tungan ytarea, som är en indikation på dålig oral hygien. Men när någon har möjlighet att doften en fekal lukt när du pratar så är det i allmänhet härrör från tandköttet och även baksidan av tungan yta. Det är verkligen de identiska mekaniken som halsen dålig andedräkt, men eftersom den skapas i munhålan. Nittio procent av dålig andedräkt kommer från proteiner i munhålan. I grund och botten från beläggningar som inte sköljs bort var tolv timmar eller kanske från härdsmälta av parodontal vävnad som kan leda till tandköttsinflammation. Därför bra muntlig hygien är en viktig del av behandling av dålig andedräkt problem enligt åtgärda mark.


Bitter eller metallisk smak. Flyktiga svavelföreningar inte bara luktar utan dessutom smakar otäckt. För dem som har tillräckligt med saliv, är det allra första som inträffar de flyktiga svavelföreningar kommer att smälta in i saliven så att du kan smaka dem alla. Det är i grund och botten efter din saliv förvandlas till mycket mättad med flyktiga svavelföreningar eller kanske du visar muntorrhet där du inte har gott om saliv, att föreningarna kommer att avdunsta till munhålan luft varefter flyttas ut med andningen eller kanske på att prata. Men det är inte allt så lätt. När du har en metallisk smak då det skulle kunna vara en signal av muntorrhet. Metallisk smak kan dessutom hända om du tuggar en stor mängd tuggummi med onaturliga sötningsmedel. När du sätter syra i munnen, till exempel med koffeinhaltiga drycker så som även kan resultera i en metallisk smak. Till sist syra kommer att inträffa efter varje måltid, oavsett maten. Därför det viktigaste är att inte äta snacks.

Precis som du kommer att få ett lager på din tandemaljen kallas plack, kommer alla att få en bit av beläggning dessutom på sin tunga. Detta skikt är oftast en kombination av svavelföreningar i kombination med slemhinnor och ibland små partiklar av mat eller koffeinhaltiga drycker eller te och eventuellt skadliga bakterier. Om denna typ av beläggning inte tvättas bort varje dag så det kommer att utvecklas fullt ut och tillåta dålig andedräkt bakterier att överleva och utvecklas inom.

Halitosis vänner - mat som gör din dålig andedräkt värre

food for bad breath
food for bad breath
Om din tandläkare sanitet är utmärkt, du borstar tänderna två gånger varje dag, tandtråd en gång varje dag, och noggrant rengöra tungan, kan din andedräkt associeras med din dagliga kost. Vissa måltider kan förorena din andedräkt i flera timmar och leder till dålig andedräkt på andra sätt. Vitlök och lök har redan starka flyktiga socker föreningar, så kallade merkaptaner, konsumerar dem i grunden ger mycket mer lukt som ibland kunde gå in i lungvävnaden och blodomloppet.

Mjölk och ost samt nästan alla andra mjölkprodukter är ofta problem för många människor. Fettet beloppet är inte viktigt, är därför magra mejeriprodukter lika svårt som smör. Om du råkar vara laktosintolerant bör du konsumera eller dricka dessa typer av mjölkprodukter. Eftersom matsmältningssystemet inte kan behandla dem korrekt, de presenteras för bakterierna under en längre tidsperiod. Havet livsmedel är rika på proteiner. Som en hel del individer konsumerar en hög fisk diet, realistiskt att de kan göra det svårt att en hel del värre. Kaffe bär stora mängder syror som orsakar skadliga bakterier att föröka sig snabbare och producera en otäck smak för de flesta individer. Praktiskt taget alla sura typ av mat kommer att göra detta. Örtte är ett mycket bättre alternativ.


Självklart, alla vet att vitlök och lök kommer att producera dålig andedräkt. Det är på grund av att de doftämnen i vitlök och lök är faktiskt svavelföreningar själva. Svavel är naturens sätt att framställa dofter. Måltider, är när den sitter ut för mycket tid kommer att ruttna. Detta beteende är på grund av anaeroba bakterier försämrade proteiner i just detta specifika måltid. I mejeriprodukter, är lukten av dåliga mejeriprodukter ett resultat av släktingar till de bakterier som producerar dålig andedräkt. Den identiska analogi gäller för köttet när det sitter ut en lång tid. Du hittar fyra typer av livsmedel som kan leda till ett uppsving av svavel skapelse. Var och en av de typer som nedan har en motiverande inverkan på bakterierna:

Torkmedel gör din dåliga andedräkt värre


Den mest kända torkning ingrediens i mat är alkohol. Alkohol, naturligtvis, är grunden för varje vuxen drycker till exempel öl, vitt eller rött vin, samt starksprit. Den skulle kunna användas, tyvärr, i munvatten, som bara skapar villkoret mer intensiv. Alkohol är känd kemiskt som ett torkmedel. Han är anställd ofta i laboratorier för att torka upp svårt att få platser i utvärderingen rör och bägare. Den identiska utfall inträffar i munnen. Dessutom är den alkohol som finns i de gamla stil munvatten inte används för att eliminera alla typer av bakterier, förutom att se till att munvatten verkar lockande på butikshyllan. Helt enkelt därför att den syntetiska smakämnen och ämnen skuggning de har att använda är olösliga i dricksvatten. Även om tobaksvaror är definitivt inte föda, är tobaksrökning troligen den mest effektiva lösningen för att torka upp din munhålan, med alkoholhaltiga drycker i andra plats. När du röker cigaretter, är du garanterad att ha dålig andedräkt.

Rika protein måltider gör din andedräkt värre



Mejeriprodukter livsmedel är kända för att producera dålig andedräkt. Massor av människor runt om i världen kan inte smälta laktos proteiner i mejeriprodukter livsmedel. Resultatet är en ansamling av aminosyror, som snabbt omvandlas till flyktiga svavel föreningar genom de anaeroba skadliga bakterier belägna inom ytarean av tungan. En annan fråga, lyckligtvis ovanligt, är relaterat till personer som har en bristande förmåga att bearbeta specifika proteiner som finns i bönor. Denna sjukdom kallas trimethylaminuria som också är känd som fisken lukt oordning, eftersom lukten genereras är jämförbar med ruttnande fisk. Lukten innehåller svavelföreningar, och även kväve. Individer med detta problem måste undvika bönor liksom andra rika proteinprodukter mat.

Socker gör din dåliga andedräkt värre



Skulle det inte vara fantastiskt om vi kanske skulle kunna eliminera dålig andedräkt genom att tugga på myntverk? Det är precis vad tillverkarna av myntverk skulle vilja att ni tycker. Mints, liksom andra delar av det identiska gelikar, försöker lura samhället att tro att en kraftfull, smak i din munhålan är motsvarande godhet dina egna andetag. När man tänker efter en stund, det gör det faktiskt inte låter rätt. Genom att använda kraftfulla mint aromer, smaken kompisar raggar myntverk som en smak. Å andra sidan, myntverk har två former av socker, som råkar vara energi för skadliga bakterier att kopiera och producera mycket mer svavelföreningar. Dessutom olika bakterier kan ta det socker och skapa glycan strängar, som ofta hamnar leder till täta fyndigheter av tand plakett på emaljen och även runt tandköttet. Detta resulterar i karies och parodontala tillstånd inte nämna, sämre andedräkt jämfört med när du började. Men eftersom du inte kan känna din egen dålig andedräkt, fortsätter du helt enkelt muntert tillsammans med den fantastiska kraftfulla mintsmak i munhålan, medan några i ditt område backar bort från ditt utökade dålig andedräkt, skämda tänder, och blödande tandkött.

Sura livsmedel enligt åtgärda mark gör din andedräkt värre



Vissa sura livsmedel du måste se upp för är:
 
  • Koffeinhaltiga drycker, varje decaf och standard har syror
  • Tomat dryck
  • Alla drycker citrusfrukter: apelsin juice, ananas juice, grapefruktjuice



Den bakomliggande orsaken till varför sura livsmedelsprodukter är ett problem är på grund av den metod bakterierna svara på ett surt omgivning. pH är en fras som används för att illustrera surheten i omgivningen. Munhålan har en standard pH av 6,5 som är i det sura området. Vi inser att syror hjälper bakterierna duplicera mycket snabbare.

Kan Dålig andedräkt eller dålig andedräkt kommer från Sinus infektion?

bad breath and sinus
bad breath and sinus
Ofta kallas dålig andedräkt, är dålig andedräkt förknippad med många problem, bland dem problem med bihålorna. För det första, dessa typer av anaeroba bakterier inte kan existera i bihålorna, även om de flyktiga svavelföreningar som de producerar kan flytta in i sinus vägar. När någon har en sinus-infektion, är en bland de typiska tecken och symtom extrema sinus huvudvärk, ett resultat av påtryckningar från bakterieinfektion i bihålorna.

I det fall du inte har dessa typer av starka huvudvärk, du troligtvis inte har en sinus-infektion. Sanningen är snarast patienten har en mycket stor mängd av dessa typer av anaeroba bakterier, kommer de att producera frågan från något protein leverantören, t.ex. slem, slem, vilket tömmer ned baksidan av halsen i den region där dessa typer av bakterier existerar. Å andra sidan om du har sinus problem, överflödigt slem och post nasal drip, i sådant fall kan göra din dåliga andedräkt en hel del värre. På grund av att proteinerna i slem fungera som föda för de skadliga bakterierna.

Dålig andedräkt från sinus-infektion


Dålig andedräkt i samband med bihålorna, eller nasala vägar, händer ofta när bihålorna bli igensatta, baserad på botemedel mark. Associerade symtom kan innefatta en minskad förmåga att lukt och smak, smärtsamma tänder och även käkar, hosta, besvär med att andas in och andas ut, färgade flytningar från näsans området samt i halsen, obehag och känslighet i ansiktet regionen tillsammans med en smärtsam halsen. Dålig andedräkt tillsammans med denna typ av symptom tyder ofta förekomsten av infekterade nasala vägar, eller bihåleinflammation.

Patienterna är mer benägna att skapa fortsatt bihåleinflammation och tillhörande dålig andedräkt när de har atypiska nasala sektioner, vissa villkor för ex gastroesofageal reflux, en autoimmun nervsystemet till exempel cystisk fibros, allergi mot acetylsalicylsyra eller någon form av hälsoproblem som påverkar bihålorna, såsom allergiska reaktioner och hög feber. Täta kontakter med miljö föroreningar, till exempel rök från tobaksprodukter, kan också öka möjligheten att utveckla dålig andedräkt i samband med problem med bihålorna eller bihåleinflammation.

Att handskas med dålig andedräkt från bihålor


Minimera dålig andedräkt knuten till bihålorna är beroende av att hantera det primära problemet, speciellt bihåleinflammation. Minska svår bihåleinflammation normalt kräver att en läkare har ordinerat eller lagra köpt avsvällande medel, eller ens antibiotika i extrema situationer. Lindra ihållande bihåleinflammation kan innefatta att hålla sig borta från vanliga irriterande och allergiska orsaker reaktion, att använda näsdroppar eller nässprayer att kontrollera svårigheter och använda en luftfuktare och även varma kompresser för att minska obehag och behålla luften fuktig. För kronisk bihåleinflammation, föreslår vi konsumerar mycket vatten, få en hel del vila och höja huvudet medan vila för att uppmuntra tömma bihålorna och minska trängseln.

Att använda sig av mint och tuggummi bara kommer att maskera dålig andedräkt. Om du vill bli dålig andedräkt från munnen, måste du fokusera på roten. Många naturliga hem dålig andedräkt rättsmedel kan hittas för att hantera och stoppa dålig andedräkt från sinus dränering. Du kan använda en neti pot till lämpligt avlopp, återfuktar och skölj ur sinus hålrum. Hitta en neti pot från ett apotek och ta den i bruk ett par gånger varje dag för att minska baksnuva. Blanda en kopp uppvärmt dricksvatten med en halv tesked havssalt och blandning tills allt av saltet är korrekt löst. Placera blandningen i Neti potten. Placera Neti potten på en näsborre under en diskbänk. Lean huvudet så materialet i Neti potten tömmer in i näsborren. Tillåta saltlösning blandningen att flytta helt alla genom hela kaviteten och rensa ut ur den andra näsborren. Blåsa näsan försiktigt och replikera metoden på baksidan.

Mjölkprodukter enligt avhjälpa land är bland de mest fruktansvärda måltider och drycker för att använda när du kämpar med dålig andedräkt på grund av sinus ansvarsfrihet. Mjölkprodukter ska motivera slem generation i hela kroppen. Undvik förädlade socker till exempel hög majssirap, och även måltider rika på godis. Socker kan förvärra sinus hålrum och orsaka den mänskliga kroppen för att generera ytterligare slem. Vissa korn till exempel vete eller soja är klokt heller att hålla sig borta från eftersom de leder till slem utveckling. Gurgling är bland de mest tillförlitliga metoder för att eliminera bakterier utvecklingen i baksidan av halsen. Utnyttja grapefrukt utsäde extrakt blandat med uppvärmt dricksvatten och havssalt för att eliminera bakterier och föroreningar samtidigt lugnande något obehag på baksidan av halsen. Blanda en kopp uppvärmt dricksvatten med en halv tesked havs satt och fyra droppar grapefrukt utsäde utdraget. Blanda ordentligt för att säkerställa att alla komponenterna är upplösta. Ta i hälften av vätskan och skölj och gurgla för en minut. Spotta bort botemedlet efter utgången av varje minut. Vänta cirka fyra minuter efter att göra det igen.

Stanna och bota post nasal drip innan orsaka Halitosis eller dålig andedräkt

post nasal drip bad breath
post nasal drip bad breath
Vi är medvetna om att proteiner är gjorda av kedjor av aminosyror, som ofta har svavelföreningar. När en patient har post nasal drip, slem droppar och rockar baksidan av tungan och även halsen, just där bakterier förekommer. Vanligtvis upptäcker du inte slem från näsan eftersom den blandas med saliv och även droppar ofarligt ner på baksidan av halsen att förtäras lite i taget och hela tiden under dagen.

Eftersom slem består av anslutna delar av proteiner, bakterierna ha en fältet dag, försämras dessa typer av proteiner i illaluktande skapa dålig andedräkt eller dålig andedräkt och även bitter smak svavel form av ämnen. Kraftfulla antihistaminer inte hjälper, eftersom det torkar reaktion av antihistaminer dessutom producerar en fråga genom att minimera mängden groddar kontrollera saliv. Överflödigt slem kan komma ut den främre delen av näsan som en rinnande näsa. När slemmet går ner på baksidan av näsans området i halsen, är det känt som post nasal drip.

Vad kan orsaka post nasal drip?


Den överskjutande slem generation som orsakar baksnuva har flera potentiella orsaker, till exempel:
  • Förkylningar.
  • Influensa.
  • Allergiska reaktioner.
  • Sinus bakteriell infektion eller bihåleinflammation.
  • Objekt som fastnat i näsans området.
  • Bär ett barn.
  • Specifika receptbelagda mediciner.
  • Avvikit septum eller kanske någon annan anatomisk tillstånd som påverkar bihålorna.
  • Ändrade väderförhållanden fronter, kyla eller extrem torrhet i luften.
  • Måltider till exempel, kan varm och kryddig mat orsakar slem rörelse.
  • Gaser från kemiska substanser, kosmetika, tvättmedel, rök eller kanske några andra irriterande ämnen.


Post nasal drip enligt åtgärda mark kan mycket enkelt producera en dålig andedräkt och det är faktiskt verkligen en av de främsta orsakerna till dålig andedräkt hos barn. Som vi har hävdat tidigare, de bakterier som producerar dofter av dålig andedräkt gör sig hemma på baksidan av tungan. Eftersom den kemiska sammansättningen av post nasal drip har proteiner som produceras från aminosyrorna cystein och även metionin, bakterierna försämras dessa typer av proteiner in vätesulfid, den fruktansvärda ägg lukt och även metylmerkaptan, lukten av använda strumpor. Den identiska kemiska aktivitet inträffar när patienten har en temperatur eller smärtsam hals som ofta är känd som den sjuka lukt.

 

Tecken och symptom på post nasal drip


Post nasal drip genererar en irriterande känsla som gör att man vill ofta harkla dig. På grund av att känslan av fluiden i halsen är försvårande och bär inflammatoriska ingredienser, baksnuva också kan resultera i en hosta, som ofta förvärras under natten. Egentligen är post nasal drip den enskilt vanligaste orsaken till ihållande hosta. Överskott slem rinner ner i halsen kan dessutom leda till att du känner hes och producerar en smärtsam hals.

Mun andas tenderar att vara mer i riskzonen för dålig andedräkt, ungefär som snarkare. Detta är verkligen på grund av kraften i luften kontinuerligt torkning av oral vävnad och tungan yta, vilket bryter försvar ges av saliv. En källa till dålig andedräkt och anslutna nasal dålig lukt, är en främmande form instängd i näsans området. Lyckligtvis är dessa typer av situationer nästan alltid begränsad till små barn, förhoppningsvis. Dessa typer av främmande föremål kan variera från måltid till tuffa pärlor. I situationer med dålig andedräkt i unga barn enligt åtgärda mark, är det lämpligt att börja titta på de nasala vägar för att se till att dessa inte blockeras. I mer ovanliga fall, kan otillräcklig sväljning av underdimensionerade objekt genererar lokala bakteriella infektioner i de övre luftvägarna, som producerar dålig andedräkt, utan de fann mest typiska symtomen.

Ytterligare tekniker du kan prova bota post nasal drip innehålla:
  • Använda en slem vikande föreskriven medicinering.
  • Att använda sig av saltvatten nässpray eller kanske nasal bevattning för att rengöra oönskade slem, skadliga bakterier, partiklar allergen, liksom andra försvårande element från bihålorna.
  • Slå på en Vaporizer eller luftfuktare för att öka luftfuktigheten i luften.



För dem som har allergiska reaktioner, metoder för att minska dina triggers innehålla:
  • Skydda dina madrasser och örngott med dammtät skydd.
  • Sköljning alla överkast, örngott och madrasser täcker ofta i varmt vatten.
  • Dammtorkning och även städning på regelbunden basis.

Muntorrhet eller Muntorrhet är en viktig orsak till dålig andedräkt eller dålig andedräkt

dry mouth bad breath
dry mouth bad breath
Patienter klagar på muntorrhet eller muntorrhet har ibland svårt med att tala, konsumera, vinprovning måltider, dricka och dålig andedräkt eller dålig andedräkt. Ofta kan en torr mun vara huvudsakligen närvarande under natten, i synnerhet i munnen andas. Den torrhet kan orsaka nariga eller skadade läpparna eller resultera i en långvarig hosta. De kanske klagar över svullna eller ömma områden i munhålan, eller en vit tunga en indikator på en svampkontaminering såsom jäst candidiasis. En brännande tunga eller kanske luftvägarna, tandlossning, sår, ömma områden, och svullna mjukdelar är oftast alla resultat av muntorrhet. Utan en tillräcklig mängd saliv för att skölja livsmedelsföroreningar på tänder, minska effekterna av syrorna i munhålan, och ta itu med bakterier befolkningen, en petient regelbundet utvecklar flera håligheter särskilt runt parodontala linjen och dålig andedräkt.

Trots att vissa villkor för muntorrhet naturligt manifesterar becouse vi skapar betydligt mindre saliv när vi blir äldre, en majoritet av fallen av muntorrhet kommer från välkända faktorer: mediciner, normalt föreskrivs för högt blodtryck eller depressioner, antihistaminer, stress och ångest , smärta, allergiska reaktioner, viktproblem, finnar, epilepsi och munvatten med alkohol i dem. När din munhålan är torrare, kommer du att ha en reducerad mängd saliv, bland några andra lösliga delar. Saliv har syre, som upprätthåller din munhålan frisk och fräsch. Dessa typer av bakterier är anaeroba, vilket i princip innebär att de kommer att blomstra och göra mycket mer svavel i förekomsten av knappast något syre. Följaktligen, när du har mindre saliv, kommer du att ha mindre syre, därför upprättandet av en anaerob miljö, perfekt för bakterierna att generera mer av dessa typer av luktande och även dåliga otäcka ämnen. I grund och botten, de bakterier som är nu i stånd att göra ökade nivåer av svavel gaser, vilket ofta skapar dålig andedräkt eller dålig andedräkt.

Saliv är en extremt viktig del av oral hälsa. Saliven ger tre viktiga förmågor:


  • Levererar enzymer för att hjälpa till med matsmältningen av måltider.
  • Ger dig en lösning för att balansera pH
  • Erbjudanden ökade nivåer av syre i ett försök att upprätthålla orala vävnader vid god hälsa

Det är dessutom riktigt att vissa tunga formationer är likaså mer gynnsamma för muntorrhet jämfört med vissa andra. Den är ansluten till teorin av vissa människor som dålig andedräkt kan vara en ärftlig egenskap. Ärligt talat, kan patienten inte ärva bakterierna av dålig andedräkt eller dålig andedräkt, kan dock patienten ärver en viss struktur av tungan, precis som han skulle ärva en förälders ögon-och hårfärg, längd, och även örat utseende. Vissa patienter kan ha en sjukdom som kallas hårig tunga, som representerar de fibrer som utgör av tungan blir betydligt längre jämfört med den normala.

När tungan blir extremt torra, eller i händelse av tungan blir att förvärras av extra hård skrapning eller borstning, blir den yttre ytan extremt sårbar. Ett vanligt problem bland pensionärer brinner tungförändringar. Det är typiskt bland båda könen, men måttligt ökat bland kvinnor. Denna information har orsakat vissa forskare att tro att det finns en hormonell ingrediens i brinnande tungan syndrom. Många individer som är diabetiker kan observera en brännande av tungan när de blir törstiga. Det är avgörande, har en gång skadade dessa typer av tecken och symtom, för att undvika muntliga sköljningar som kunde bränna eller kanske skapa din munhålan torr. Den resulterande obehag är obeskrivligt obehaglig enligt Remady mark. Förutom att detta leder till irriterande tecken och symtom som tidigare nämnts, kommer muntorrhet eller Muntorrhet ökar en persons risk för gingivit, tand erosion, och orala infektioner hålrum.

De gemensamma förslag för att bränna tungan syndrom och muntorrhet eller muntorrhet är följande:


  • Undvik att använda orala lösningar som skapar munnen torr eller kanske ha natriumlaurylsulfat.
  • Avsluta konsumera citrusjuicer.
  • Håll dig borta från kaffe.
  • Du ska aldrig röka cigaretter.
  • Se din läkare om risken för diabetes problem eller svårigheter sköldkörteln.
  • Drabbade individen som försöker följande i sitt dagliga orala sanitet skulle avsevärt öka sin munhälsa och minska förekomsten av dålig andedräkt.
  • Regelbunden oral behandling för människor med brinnande tungan syndrom, muntorrhet eller muntorrhet:
  • Täck tungan två gånger varje dag med tandkräm och låt ligga på tungan i 90 sekunder.
  • Skölj med 1 till 2 kapsyler för oral skölja i 90 sekunder.
  • Konsumera åtta koppar dricksvatten varje dag.
  • Ta C-vitamin varje dag som föreslås på instruktioner.
  • Tuggummi kommer att uppmuntra saliv rörelse, men det är viktigt att du memorerar inte använda tuggummi eller kanske godis som har socker i dem eller den enskilde kommer att placeras löper större risk för att få karies.
  • Konstgjorda saliv ersättare och muntliga smörjmedel som innehåller glycerin kan ge fördelar vid tidpunkten för tidskrävande och talande. De kommer inte att behandla muntorrhet, men kommer att ge dig lite tröst.
  • Spara din tandemaljen genom borstning med fluortandkräm.
  • Inandning och utandning via näsan, inte din munhålan, när så är möjligt.
  • Att använda sig av ett rum Vaporizer att öka luftfuktigheten till sängen rumsluften.

Halitosis eller dålig andedräkt orsaker, Lär dig att lösa detta problem

Halitosis
Halitosis
Denna webbplats handlar om dålig andedräkt, allmänt känd som dålig andedräkt, och vem som helst kan utveckla det oavsett hur systematiskt han eller hon sköter sina tänder samt allmän hälsa. Dålig andedräkt är inte en farlig hälsoproblem, men, är det möjligt att göra varje person att känna sig obekväma i sociala evenemang, leda till psykisk stress, och minska en persons självförtroende.

Bara om alla fall av obehagliga dålig andedräkt eller dålig andedräkt och också problem smak inkluderar ett par av anaeroba svavel skapa bakterier som finns under ytan av din egen tunga i halsen, och ofta i egna tonsiller, i fall du fortfarande har tonsiller. Dessa typer av bakterier reagerar på förändringar i sin omgivning genom att skapa illaluktande och fruktansvärda smaksatta flyktiga svavelföreningar. Den enda pålitliga lösningen för att bli av med dålig andedräkt eller dålig andedräkt är att korrigera din nuvarande orala naturliga miljö för att säkerställa att det är betydligt mindre hjälp att producera och bevara den flyktiga svavelföreningar skapa bakterier som leder till dålig andedräkt och även hemsk mun smak.

Flera av de problem som leder till dålig andedräkt eller dålig andedräkt är:

  • En torr mun eller brist på saliv
  • Heavy saliv
  • Karies eller parodontala tillstånd exempelvis gingivit
  • Extra slem i halsen
  • Tandproteser och broar
  • Post nasal drip
  • Måltider fastnar mellan tänderna
  • En diet plan rik på proteiner
  • Röka cigaretter
  • Bihåleinflammation
  • Alkohol i drycker eller anmärkningsvärt i ditt munvatten
  • Hormonella modifieringar
  • Bronkit eller kanske lunginflammation
  • Receptbelagda läkemedel som har muntorrhet som en oönskade lugnande effekt anti, hypertoni medicine 
  • Historia av diabetiska frågor
  • Extrem användning av klassiska orala lösningar som innehåller alkohol och även natriumlaurylsulfat

Du är förmodligen undrar "Hur vitlök och ost? Exakt vad bakterier har att göra med dålig andedräkt jag har någon gång jag konsumerar mexikansk mat? "Verkligheten är att svavel är dessutom anledningen i situationer av dålig andedräkt på grund av livsmedel obehagliga lukter. Lök, vitlök, samt andra kryddig mat har ett antal svavelföreningar, ofta kallade merkaptaner, som råkar vara extremt illaluktande. I grund och botten, enligt åtgärda mark enligt åtgärda mark nästan alla fall av sann obehagligt dålig andedräkt eller kanske problem med smak eller dålig andedräkt som många älskar att hänvisa till det som, införliva nyttiga bakterier och får inte behandlas med antibiotika.

Dålig andedräkt kommer aldrig att resultera från magtarmkanalen

Uppenbarligen inte, det finns absolut ingen vidöppen röret som förbinder tjocktarmen, tunntarmen och magen till matstrupen och ut din munhålan. Du har ventiler, muskelvävnad, cirkulär muskel som vanligtvis styr sammandragning av en fysisk kropp flöde eller mynningar och som luckrar upp behov av vanlig fysiologisk korrekt fungerande, och så vidare. Att upprätthålla konsumeras måltider i sitt rätta läge. I burps fall patienten eller producera gas högljutt från buken genom munnen ofta, är att dålig andedräkt inte exakt vad vi nu talar om här. Detta skulle kunna hanteras. Men, det finns många individer som har problem att skilja mellan en dålig andedräkt kommer från halsen och tonsiller region och lukt som kommer från mag-tarmkanalen, som är mycket viktigt. Dålig andedräkt eller dålig andedräkt är ett resultat av anaeroba svavel skapa bakterier som vanligtvis existerar under ytan området på tungan samt i halsen. Dessa typer av bakterier är tänkta att vara där, eftersom de hjälper människor i matsmältningen genom försämrade proteiner som finns i vissa livsmedel, slemhinnor vätska eller vätska släpptes av slemhinnorna i däggdjur, blod, liksom i sjuka eller kanske uppdelat oral vävnad massa. Under särskilda situationer, dessa typer av bakterier börjar försämras proteiner på en extremt hög hastighet. Dessa typer av problem ämnen i många fall är kända som flyktiga svavelföreningar, i vilka flyktiga tas för att indikera avdunstar snabbt, vilket just visar sin förmåga att kränka andra individer med dålig andedräkt omedelbart.

Varje människa på jorden bär samma grupp av bakterier i munhålan. Du kan inte få dålig andedräkt från en annan person, även genom att kyssas. Eftersom de är en viktig del av vår vanliga orala vegetation, kan du inte helt bli av med dem alla från din munhålan, inte med tungan skrapning, inte av antibiotika, och inte heller av sköljningar som lovar att ta bort bakterier från tungan . Den enda kliniskt bekräftad och kliniskt framgångsrik teknik för att stoppa dålig andedräkt är helt enkelt genom att rikta bakteriens förmåga att generera flyktiga svavelföreningar och även genom att omvandla de flyktiga svavelföreningar i icke illaluktande samt icke smaksatt naturliga salter. Talar om bakterier, det finns säkert en mer obestridligt faktum att du måste inse om dessa typer av bakterier. De kategoriseras som anaeroba, vilket faktiskt betyder utan syre. De frodas i miljöer där syre inte är befintligt. Det är anledningen till att de inte kan leva på ytarean av tungan. De lever i mellan de papiller fibrerna som bildar tungan.