Waterpik vatten Flosser - Tips för att använda vatten plocka oral irrigator

waterpik
waterpik

Vad är Waterpik


Det finns många metoder för att behålla dina tänder friska och ditt leende vacker. De mest kända metoderna är genom att borsta och även tandtråd din tandemaljen, vilket gör användningen av munvatten, och besöker din tandläkare regelbundet. Det finns dock ytterligare en produkt som du ska använda som kommer att gynna din mun avsevärt. Det är känt som en oral SKÖLJKANNA, eller vatten flosser, och det fungerar mycket mer noggrant än typiska tand floss. En oral SKÖLJKANNA även känd som en dental vattenstråle eller vatten plocka är ett hem tandvård verktyg som använder sig av ett flöde av pulserande vatten för att minska tand plack och matpartiklar mellan tandemaljen och under den parodontala linjen och höja gingival healthiness.


Waterpik förhindrar anaeroba bakteriers förmåga att hålla tanden området rotytan, innan de uppnår en kritisk massa, vilket innebär start av parodontala tillstånd, gingivit, och dålig andedräkt. Den Waterpik erbjuder förbättrad eliminering av tandsten och bakteriella partiklar. Den Waterpik sysselsätter teknisk innovation för att ta bort tand plack, tandsten och bakteriella smutsen tänderna emalj och ut från under den parodontala linjen. För närvarande inget annat verktyg kan göra detta.

Här är en grundläggande beskrivning om hur waterpik erbjuder den optimala graden av munhygien. Eftersom många av de skadliga bakterierna utför sitt skumma arbete under den parodontala linje, skulle den enda lösningen för att behandla orsaken till problemet vara att träda in i omgivningen. Dessa typer av anaeroba bakterier, som är närstående dem som leder till dålig andedräkt, kan utan problem komma under parodontala linjen och mellan tandemaljen som kan leda till parodontala tillstånd och tandköttsinflammation. Så snart de är där, de börjar att replikera snabbt och kommer omedelbart att producera tand plack i närvaro av alla typer av socker, liksom andra typer av måltider, vanligen proteiner i mejeriprodukter livsmedel, kött och så vidare. De svavelföreningar som de skapar har en kemisk effekt på den parodontala vävnaden som tillåter det att bli porös och tillåter några andra skadliga gifter att komma under tandköttet. Så snart dessa föroreningar tränger in i detta område, enligt avhjälpa mark de börjar förorsaka gingivit, periodontal tillstånd, ben minskning, lösa tänder, och slutligen förlust av tanden. Denna nedbrytande progression kan undvikas genom användning av Waterpik.

Även patienter med tandvård, till exempel hängslen, mini tandimplantat och broar, kan bero på rengöring kompetens Waterpik. Sin egen tungskrapa tips hjälper likaledes fräscha upp din andedräkt genom att eliminera skadliga bakterier från tungan. Bli av skadliga bakterier från platser som tandborstning och tandtråd strängen inte kan komma till ett strålande leende.

8 tips för att använda din Waterpik



För dem som har en känslig tand för kyla, fylla vattentanken på Waterpik med uppvärmt vatten

Några individer kan finna det en börda att behöva stoppa i mitten av rengöring för att fylla på vattentanken men proceduren är faktiskt snabbt och enkelt. Fyll upp ytterligare en kopp med vatten, så att du kan fylla på vattentanken enkelt om du kör innan du avslutar ditt vatten tandtråd. Se till att hålla sig borta från att röra tätning för att förhindra läckage så att tanken går tätt. Det är verkligen inte tar för mycket vatten för att fylla upp denna vattentank.

Munvatten kan sättas in i tanken, antingen med eller utan vatten. Var säker på att du kör dricksvatten hela tanken efter att ha arbetat med munvatten för att ta bort klibbiga rester.

Börja med en låg inställning, och sedan gå upp efter ett tag. Det kommer att gradvis skärpa tandköttet, och minska eventuell blödning på grund av alltför vattentryck. En är den svagaste och tio är den mest kraftfulla, skulle jag rekommendera att välja 03:57 till att börja med och öka styrkan när du får mer mod. Trycket ratten är noggrann och känslig, och jag älskar den roterbara spin skåran på pik.

Tvätta alla tips med varmt vatten efter användning, och även hålla locket öppnar upp på tanken att lufttorka. Du kan också torkat upp insidan av tanken med en liten handduk. Detta kommer att minska skadliga bakterier utvecklar inne i tanken.

Det är viktigt att placera Waterpik på en säker plats där översvämningar kan vara ett mindre problem eller töm vattenbehållaren när den inte används.

Hoppa inte att borsta tänderna. Den Waterpik innefattar en tandborste dricks. Känn dig fri att använda det med eller kanske utan tandkräm. Tandborsten spets användes identiskt sätt som en manuell tandborste. Den stora förbättringen är att vattnet kommer via spetsen samtidigt när du borstar tänderna. Jag faktiskt inte gör användning av tandborsten spets, eftersom jag upptäcker den flod av vatten genom borstning. Å andra sidan, om du lär dig metoden, kan det minska den extra steget att tvätta efter tandborstning. Oavsett vilken du använder, se till att du borsta din tandemaljen minst två gånger varje dag.

Om du har några kvarvarande vatten i tanken när du är klar, använda den för att rengöra runt diskbänken!


Fram till nu är det mitt tandkött och tandemaljen har dragit nytta av investeringen i Waterpik. Denna produkt är tillförlitlig och kan pågå i många år om du se till att det stannar på ett bra ställe borta från potentiella faktorer för framtida olyckor. En otrolig investering i munvård.