Halitosis Symtom på dålig andedräkt

halitosis symptoms
halitosis symptoms

Gör något av dessa typiska indikatorer på dålig andedräkt verkar bekant?


Dessa typer av tecken och symtom förekommer vanligen hos personer som klagar över dålig andedräkt eller råkar informeras om att de har kronisk dålig andedräkt.


 


  • Post nasal drip, allergiska reaktioner eller kanske slem.
  • Vitt skikt på tungan.
  • Din läkare feldiagnoser ditt tillstånd eller ännu värre ignorerar problemet.
  • Tung saliv eller ofta rensa halsen.
  • Vit rundade fläckar i tonsillerna.
  • Muntorrhet, morgon dålig andedräkt, eller kanske bränna tungan.
  • Friends erbjuder att ge dig tuggummi.
  • Många människor flyttar sina huvuden.
  • Brist på moral och förtroende.
  • Fruktansvärda smak efter öl, mejeriprodukter, koffeinhaltiga drycker, munvatten.
  • Knappast någon lättnad efter tandborstning och tandtråd tänderna.
  • Regelbunden bittra, elaka, eller metallisk smak.
  • Knappast någon hjälp om du skrapa tungan.

Dålig andedräkt lukt. Det är den typiska symptom på dålig andedräkt. Om din andedräkt har en doft du verkligen måste ta reda på avtryckaren och intensiteten av denna lukt. Till exempel kan dålig andedräkt kommer från halsen inte smelt av någon person bortsett från den drabbade individen. Det är för att halsen stängs av att inte tillåta dessa typer av lukter för att lämna via munhålan. Men när du andas ut, utandningsluften wafts över luftvägarna slemhinnor och även ackumulerar lite svavelföreningar som därefter överförs till den nasala området där den drabbade individen kan märka dem.

Dålig andedräkt har olika lukter


Andra former av dålig andedräkt lukt är bortskämda ägg från uppslutning av cystein. Detta härrör typiskt från den främre delen av tungan ytarea, som är en indikation på dålig oral hygien. Men när någon har möjlighet att doften en fekal lukt när du pratar så är det i allmänhet härrör från tandköttet och även baksidan av tungan yta. Det är verkligen de identiska mekaniken som halsen dålig andedräkt, men eftersom den skapas i munhålan. Nittio procent av dålig andedräkt kommer från proteiner i munhålan. I grund och botten från beläggningar som inte sköljs bort var tolv timmar eller kanske från härdsmälta av parodontal vävnad som kan leda till tandköttsinflammation. Därför bra muntlig hygien är en viktig del av behandling av dålig andedräkt problem enligt åtgärda mark.


Bitter eller metallisk smak. Flyktiga svavelföreningar inte bara luktar utan dessutom smakar otäckt. För dem som har tillräckligt med saliv, är det allra första som inträffar de flyktiga svavelföreningar kommer att smälta in i saliven så att du kan smaka dem alla. Det är i grund och botten efter din saliv förvandlas till mycket mättad med flyktiga svavelföreningar eller kanske du visar muntorrhet där du inte har gott om saliv, att föreningarna kommer att avdunsta till munhålan luft varefter flyttas ut med andningen eller kanske på att prata. Men det är inte allt så lätt. När du har en metallisk smak då det skulle kunna vara en signal av muntorrhet. Metallisk smak kan dessutom hända om du tuggar en stor mängd tuggummi med onaturliga sötningsmedel. När du sätter syra i munnen, till exempel med koffeinhaltiga drycker så som även kan resultera i en metallisk smak. Till sist syra kommer att inträffa efter varje måltid, oavsett maten. Därför det viktigaste är att inte äta snacks.

Precis som du kommer att få ett lager på din tandemaljen kallas plack, kommer alla att få en bit av beläggning dessutom på sin tunga. Detta skikt är oftast en kombination av svavelföreningar i kombination med slemhinnor och ibland små partiklar av mat eller koffeinhaltiga drycker eller te och eventuellt skadliga bakterier. Om denna typ av beläggning inte tvättas bort varje dag så det kommer att utvecklas fullt ut och tillåta dålig andedräkt bakterier att överleva och utvecklas inom.