Halitosis eller dålig andedräkt orsaker, Lär dig att lösa detta problem

Halitosis
Halitosis
Denna webbplats handlar om dålig andedräkt, allmänt känd som dålig andedräkt, och vem som helst kan utveckla det oavsett hur systematiskt han eller hon sköter sina tänder samt allmän hälsa. Dålig andedräkt är inte en farlig hälsoproblem, men, är det möjligt att göra varje person att känna sig obekväma i sociala evenemang, leda till psykisk stress, och minska en persons självförtroende.

Bara om alla fall av obehagliga dålig andedräkt eller dålig andedräkt och också problem smak inkluderar ett par av anaeroba svavel skapa bakterier som finns under ytan av din egen tunga i halsen, och ofta i egna tonsiller, i fall du fortfarande har tonsiller. Dessa typer av bakterier reagerar på förändringar i sin omgivning genom att skapa illaluktande och fruktansvärda smaksatta flyktiga svavelföreningar. Den enda pålitliga lösningen för att bli av med dålig andedräkt eller dålig andedräkt är att korrigera din nuvarande orala naturliga miljö för att säkerställa att det är betydligt mindre hjälp att producera och bevara den flyktiga svavelföreningar skapa bakterier som leder till dålig andedräkt och även hemsk mun smak.

Flera av de problem som leder till dålig andedräkt eller dålig andedräkt är:

  • En torr mun eller brist på saliv
  • Heavy saliv
  • Karies eller parodontala tillstånd exempelvis gingivit
  • Extra slem i halsen
  • Tandproteser och broar
  • Post nasal drip
  • Måltider fastnar mellan tänderna
  • En diet plan rik på proteiner
  • Röka cigaretter
  • Bihåleinflammation
  • Alkohol i drycker eller anmärkningsvärt i ditt munvatten
  • Hormonella modifieringar
  • Bronkit eller kanske lunginflammation
  • Receptbelagda läkemedel som har muntorrhet som en oönskade lugnande effekt anti, hypertoni medicine 
  • Historia av diabetiska frågor
  • Extrem användning av klassiska orala lösningar som innehåller alkohol och även natriumlaurylsulfat

Du är förmodligen undrar "Hur vitlök och ost? Exakt vad bakterier har att göra med dålig andedräkt jag har någon gång jag konsumerar mexikansk mat? "Verkligheten är att svavel är dessutom anledningen i situationer av dålig andedräkt på grund av livsmedel obehagliga lukter. Lök, vitlök, samt andra kryddig mat har ett antal svavelföreningar, ofta kallade merkaptaner, som råkar vara extremt illaluktande. I grund och botten, enligt åtgärda mark enligt åtgärda mark nästan alla fall av sann obehagligt dålig andedräkt eller kanske problem med smak eller dålig andedräkt som många älskar att hänvisa till det som, införliva nyttiga bakterier och får inte behandlas med antibiotika.

Dålig andedräkt kommer aldrig att resultera från magtarmkanalen

Uppenbarligen inte, det finns absolut ingen vidöppen röret som förbinder tjocktarmen, tunntarmen och magen till matstrupen och ut din munhålan. Du har ventiler, muskelvävnad, cirkulär muskel som vanligtvis styr sammandragning av en fysisk kropp flöde eller mynningar och som luckrar upp behov av vanlig fysiologisk korrekt fungerande, och så vidare. Att upprätthålla konsumeras måltider i sitt rätta läge. I burps fall patienten eller producera gas högljutt från buken genom munnen ofta, är att dålig andedräkt inte exakt vad vi nu talar om här. Detta skulle kunna hanteras. Men, det finns många individer som har problem att skilja mellan en dålig andedräkt kommer från halsen och tonsiller region och lukt som kommer från mag-tarmkanalen, som är mycket viktigt. Dålig andedräkt eller dålig andedräkt är ett resultat av anaeroba svavel skapa bakterier som vanligtvis existerar under ytan området på tungan samt i halsen. Dessa typer av bakterier är tänkta att vara där, eftersom de hjälper människor i matsmältningen genom försämrade proteiner som finns i vissa livsmedel, slemhinnor vätska eller vätska släpptes av slemhinnorna i däggdjur, blod, liksom i sjuka eller kanske uppdelat oral vävnad massa. Under särskilda situationer, dessa typer av bakterier börjar försämras proteiner på en extremt hög hastighet. Dessa typer av problem ämnen i många fall är kända som flyktiga svavelföreningar, i vilka flyktiga tas för att indikera avdunstar snabbt, vilket just visar sin förmåga att kränka andra individer med dålig andedräkt omedelbart.

Varje människa på jorden bär samma grupp av bakterier i munhålan. Du kan inte få dålig andedräkt från en annan person, även genom att kyssas. Eftersom de är en viktig del av vår vanliga orala vegetation, kan du inte helt bli av med dem alla från din munhålan, inte med tungan skrapning, inte av antibiotika, och inte heller av sköljningar som lovar att ta bort bakterier från tungan . Den enda kliniskt bekräftad och kliniskt framgångsrik teknik för att stoppa dålig andedräkt är helt enkelt genom att rikta bakteriens förmåga att generera flyktiga svavelföreningar och även genom att omvandla de flyktiga svavelföreningar i icke illaluktande samt icke smaksatt naturliga salter. Talar om bakterier, det finns säkert en mer obestridligt faktum att du måste inse om dessa typer av bakterier. De kategoriseras som anaeroba, vilket faktiskt betyder utan syre. De frodas i miljöer där syre inte är befintligt. Det är anledningen till att de inte kan leva på ytarean av tungan. De lever i mellan de papiller fibrerna som bildar tungan.