Dålig andedräkt Detector, tekniker för etablering av dålig andedräkt

bad breath detector
bad breath detector

Hur kan du inser att du har dålig andedräkt?


Det är detta tvivel som gör oss ofta tänka på om vi luktar ren eller annat sätt. Att ha dålig andedräkt är orsaken till betydande stress och ångest som är inte är medvetna om. Det finns absolut ingen trevlig varelse med andra människor och inte har självförtroende att tala fritt, och ha ett gott skratt. Exakt hur kan du kontrollera din egen andedräkt? Bra fråga.


Det är faktiskt väldigt svårt att doften dina egna andetag genom samtidigt utandning och koppning händerna upp till näsan område och luktade. Den mänskliga kroppen är skapad på det sättet, att man inte kan känna din egen lukt genom att göra detta. Det är en process som kallas acklimatisering, och det är viktigt att se till att du kan lätt doft andra grejer bortsett från oss.

Några tekniker baserade på botemedel land med vilket du kan fastställa förekomsten av dålig andedräkt:


Rub ovanarean av tungan med en bit av bomullstyg gasväv och efter det doft som. Dessutom, om du observerar en gulaktig missfärgning på naturlig bomull, det är nog att det finns en mycket hög svavelväte bildas grad.

Den en metod för att testa om det täckande lagret på tungan leder till någon form av problem skulle vara att skrapa bort det med en tunga sked. Häng runt bara några sekunder för vätskor förångas efter det som du kan känna det. Om det yttre lagret är mycket mer än tolv timmar gamla du kommer att ha bakteriell härdsmälta inom det yttre skiktet därför du kommer att kunna mening. Individer med nasal drip ska också ha en beläggning på sin tunga, men om det lagret elimineras varje tolv timmar, i så fall utanför lagret inte kommer att lukt.

Slicka baksidan av handen. Låt den torkade ut för omkring femton sekunder varefter du kan lukta på den. Om du observerar en lukt, kanske du har en dålig andedräkt problem eftersom svavel salter från tungan placeras på baksidan av handen.

Skjut en bit av tand tandtråd mellan dina egna bakre tänderna, särskilt på platser som du kan få mat fastnat efter att lukta tanden tandtråd. Detta kan vara en illustration av graden av dofter andra människor möjligen kan känna.

Vid vissa måltider ändra din smak, kan det vara rätt signal att svavelföreningar har skapats. Detta inträffar vanligtvis efter att ha utnyttjat alkohol drivna munvatten, konsumera mejeriprodukter livsmedel, dricka alkohol, eller kanske efter konsumera sockrade livsmedel.

Ta ställning mot spegeln och därefter hålla tungan utanför så mycket som möjligt. Om du märker att det är mycket bak på tungan är vitaktig, kan det vara en indikation på att du faktiskt har dålig andedräkt.

Du kan begära ett yttrande från någon du kan lita på. Du kan be dem att inspektera andan ett par gånger varje dag eftersom dålig andedräkt förändras under dagen.

Söker kroppen gester från andra människor du pratar med är ett riktigt dåligt tecken på dålig andedräkt. Förslag är generellt: en individ gnugga sin näsa område när du talar, någon väg bort när du pratar med dem, eller kanske ett förslag av myntverk eller tuggummi. Denna strategi får inte tas som en indikation på en dålig andedräkt sjukdom, tills du har möjlighet att bekräfta frågan med en eller flera extra prov nämnde tidigare.