Stanna och bota post nasal drip innan orsaka Halitosis eller dålig andedräkt

post nasal drip bad breath
post nasal drip bad breath
Vi är medvetna om att proteiner är gjorda av kedjor av aminosyror, som ofta har svavelföreningar. När en patient har post nasal drip, slem droppar och rockar baksidan av tungan och även halsen, just där bakterier förekommer. Vanligtvis upptäcker du inte slem från näsan eftersom den blandas med saliv och även droppar ofarligt ner på baksidan av halsen att förtäras lite i taget och hela tiden under dagen.

Eftersom slem består av anslutna delar av proteiner, bakterierna ha en fältet dag, försämras dessa typer av proteiner i illaluktande skapa dålig andedräkt eller dålig andedräkt och även bitter smak svavel form av ämnen. Kraftfulla antihistaminer inte hjälper, eftersom det torkar reaktion av antihistaminer dessutom producerar en fråga genom att minimera mängden groddar kontrollera saliv. Överflödigt slem kan komma ut den främre delen av näsan som en rinnande näsa. När slemmet går ner på baksidan av näsans området i halsen, är det känt som post nasal drip.

Vad kan orsaka post nasal drip?


Den överskjutande slem generation som orsakar baksnuva har flera potentiella orsaker, till exempel:
  • Förkylningar.
  • Influensa.
  • Allergiska reaktioner.
  • Sinus bakteriell infektion eller bihåleinflammation.
  • Objekt som fastnat i näsans området.
  • Bär ett barn.
  • Specifika receptbelagda mediciner.
  • Avvikit septum eller kanske någon annan anatomisk tillstånd som påverkar bihålorna.
  • Ändrade väderförhållanden fronter, kyla eller extrem torrhet i luften.
  • Måltider till exempel, kan varm och kryddig mat orsakar slem rörelse.
  • Gaser från kemiska substanser, kosmetika, tvättmedel, rök eller kanske några andra irriterande ämnen.


Post nasal drip enligt åtgärda mark kan mycket enkelt producera en dålig andedräkt och det är faktiskt verkligen en av de främsta orsakerna till dålig andedräkt hos barn. Som vi har hävdat tidigare, de bakterier som producerar dofter av dålig andedräkt gör sig hemma på baksidan av tungan. Eftersom den kemiska sammansättningen av post nasal drip har proteiner som produceras från aminosyrorna cystein och även metionin, bakterierna försämras dessa typer av proteiner in vätesulfid, den fruktansvärda ägg lukt och även metylmerkaptan, lukten av använda strumpor. Den identiska kemiska aktivitet inträffar när patienten har en temperatur eller smärtsam hals som ofta är känd som den sjuka lukt.

 

Tecken och symptom på post nasal drip


Post nasal drip genererar en irriterande känsla som gör att man vill ofta harkla dig. På grund av att känslan av fluiden i halsen är försvårande och bär inflammatoriska ingredienser, baksnuva också kan resultera i en hosta, som ofta förvärras under natten. Egentligen är post nasal drip den enskilt vanligaste orsaken till ihållande hosta. Överskott slem rinner ner i halsen kan dessutom leda till att du känner hes och producerar en smärtsam hals.

Mun andas tenderar att vara mer i riskzonen för dålig andedräkt, ungefär som snarkare. Detta är verkligen på grund av kraften i luften kontinuerligt torkning av oral vävnad och tungan yta, vilket bryter försvar ges av saliv. En källa till dålig andedräkt och anslutna nasal dålig lukt, är en främmande form instängd i näsans området. Lyckligtvis är dessa typer av situationer nästan alltid begränsad till små barn, förhoppningsvis. Dessa typer av främmande föremål kan variera från måltid till tuffa pärlor. I situationer med dålig andedräkt i unga barn enligt åtgärda mark, är det lämpligt att börja titta på de nasala vägar för att se till att dessa inte blockeras. I mer ovanliga fall, kan otillräcklig sväljning av underdimensionerade objekt genererar lokala bakteriella infektioner i de övre luftvägarna, som producerar dålig andedräkt, utan de fann mest typiska symtomen.

Ytterligare tekniker du kan prova bota post nasal drip innehålla:
  • Använda en slem vikande föreskriven medicinering.
  • Att använda sig av saltvatten nässpray eller kanske nasal bevattning för att rengöra oönskade slem, skadliga bakterier, partiklar allergen, liksom andra försvårande element från bihålorna.
  • Slå på en Vaporizer eller luftfuktare för att öka luftfuktigheten i luften.



För dem som har allergiska reaktioner, metoder för att minska dina triggers innehålla:
  • Skydda dina madrasser och örngott med dammtät skydd.
  • Sköljning alla överkast, örngott och madrasser täcker ofta i varmt vatten.
  • Dammtorkning och även städning på regelbunden basis.